Gemeente Rotterdam eHerkenning meerkostensubsidie

Gemeente Rotterdam ondersteunt het aangepast sporten door een meerkostensubsidie aan te bieden. Vaak maken verenigingen die sport bieden voor mensen met een beperking, meer kosten dan andere verenigingen. Extra kosten worden gegenereerd door extra reiskosten, begeleidingskosten, accommodatiekosten en kosten voor aangepaste sportmaterialen.

Deadline 1 augustus 2015

U heeft uiterlijk tot 1 augustus de mogelijkheid om de meerkostensubsidie aan te vragen, hiervoor is eHerkenning 2+ vereist. De meerkostensubsidie is een bijdrage in de extra kosten, die de verenigingen maken om gehandicaptensport te realiseren. Gemeente Rotterdam doet er uiterlijk acht weken over om te onderzoeken of uw vereniging hier recht op heeft. Het is raadzaam om ruim van te voren een eHerkenningsmiddel aan te vragen.

Aanvragen van uw eHerkenningsmiddel

Via onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig eHerkenning aanvragen bij de goedkoopste aanbieder, zodat u de meerkostensubsidie kunt aanvragen. Op de website is te vinden welke documenten noodzakelijk zijn om een eHerkenningsmiddel aan te vragen. Het eHerkenningsmiddel is, na opsturen, binnen drie werkdagen verwerkt.

Een reactie plaatsen