Deadline subsidie praktijkleren 2019 is 16 september om 16:59

Rate this post

Wist u dat u in aanmerking kan komen voor een subsidie wanneer u studenten binnen uw bedrijf begeleid? Met deze subsidie regeling wil de overheid werkgevers stimuleren om stageplaatsen aan te bieden binnen organisaties. Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet u aan de voorwaarden voldoen die de overheid stelt. Deze voorwaarden verschillend type onderwijs en onderwijscategorie. Per leerling kan een subsidiebedrag ontvangen worden tot € 2 700. Bekijk op de website van het RVO of u voldoet aan de gestelde voorwaarden.

De deadline voor subsidie praktijkleren is maandag 16 september om 16:59. Wij adviseren u om ruim voor deze datum uw aanvraag in te leveren.

Hoe vraagt u subsidie praktijkleren aan?

Om subsidie praktijkleren aan te vragen heeft u eHerkenning niveau 1 nodig. Op onze website kunt u eenvoudig alle eHerkenning niveau 1 aanbieders vergelijken en de goedkoopste aanbieder kiezen. Houd rekening met een langere levertijd bij alle leveranciers vanwege grote drukte. Het kan soms wel tot 5 werkdagen duren, voordat u uw inlogmiddel in bezit heeft. eHerkenning niveau 1 kan volledig offline geleverd worden door alle leveranciers.

Heeft u haast bij de aanvraag? Overweeg dan een eHerkenning spoedaanvraag. Hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht.

Als u al in het bezit bent van een eHerkenningsmiddel dan hoeft u uiteraard geen middel meer aan te vragen.

Het aanvragen van subsidie praktijkleren kan vanaf zondag 2 juni om 09:00 via de volgende website: https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidieregeling-praktijkleren

Plaats een reactie