Connectis wijzigt binnenkort haar naam naar We-ID

Rate this post

Erkend eHerkenning aanbieder Connectis gaat binnenkort onder de naam We-ID eHerkenningsmiddelen uitleveren. Na 10 jaar vinden zij dat het tijd wordt voor een eigen naam en beeldmerk voor eHerkenning. Het bedrijf levert naast eHerkenning ook diensten op het gebied van Identity & Accesmanagement en fungeren zij als eHerkenningsmakelaar.

De website is inmiddels al online, maar de overstap is nog niet gemaakt. Na de overgang zullen wij onze Connectis review bijwerken naar We-ID. Hierbij zullen we ook alle nieuwe gegevens overzichtelijk op onze website plaatsen.

Wat verandert er voor klanten van Connectis?

Inloggen eHerkenning We-ID
Voortaan moeten klanten We-ID (voorheen Connectis) selecteren

Alleen de naam wijzigt van Connectis naar We-ID. Het uitgeleverde eHerkenningsmiddel en de geldende voorwaarden blijven exact hetzelfde. In de communicatie naar klanten toe zal de nieuwe naam en het nieuwe logo getoond worden. Ook moeten klanten voor ondersteuning contact opnemen via de nieuwe website.

Tijdens het inloggen moeten klanten in plaats van Connectis nu We-ID (voorheen Connectis) selecteren. Op de afbeelding aan de rechterkant kan u zien hoe het inloggen met eHerkenning er uit gaat zien.

We-ID moet inloggen makkelijker maken

Het is de ambitie voor We-ID om eHerkenning aanvragen en het wijzigen makkelijker en sneller te maken. Alle informatie die een klant nodig heeft is duidelijk op de website te vinden.

Beheerders kunnen via de We-ID beheermodule eenvoudig online machtigingen beheren van medewerkers en zichzelf.

2 gedachten over “Connectis wijzigt binnenkort haar naam naar We-ID”

  1. Veilig inloggen willen we allemaal. We moeten alert zijn op fraudeurs en misbruikers van het internet. Zoekend naar een bedrijf voor de eHerkenning, kom je terecht in een rijtje van bedrijven waar je voorheen het bestaan nog niet eens van wist. Neemt een abonnement na googelen bij Connectis omdat je daar een “goed” gevoel bij hebt. Daarna heb je de eHerkenning nog niet eens gebruikt en wordt de naam van het bedrijf alweer gewijzigd.
    Hoe moet je je nou hierbij veilig voelen?

    Beantwoorden
  2. Sinds 2015 hebben wij via Connectis EH2 machtiging. Jaren gebruikt voor tal van doeleinden. Na de verandering naar we-id werkt dit alles nog maar gedeeltelijk.. niemand bij we-id kan ons helpen; de enige oplossing: een betaalde spoedprocedure om een nieuwe account aan te vragen. Dit is toch krankzinnig?

    Beantwoorden

Plaats een reactie