Z login Review

Wanneer u verzekerd wil zijn van een veilige en solide eHerkenningsmiddel, bent u bij Z login aan het juiste adres. Z login is een erkend aanbieder op het gebied van eHerkenning. Al jarenlang helpen ze ondernemers en bedrijven met een zekere keuze voor eHerkenning. Z login is onderdeel van Unifiedpost Group. Dit bedrijf is de leverancier van betrouwbare services op het gebied van onder andere: online identificatie, documentatie verweking, (online) ondertekenen, betalingen en andere interessante diensten. In deze review hebben wij alle informatie van dit bedrijf in één overzicht. Onderaan de pagina kunt u uw eigen Z login review achterlaten.

Wanneer u op het punt staat om eHerkenning aan te vragen, zijn een aantal vraagstukken zeer belangrijk. Zo is het belangrijk om per organisatie te weten waar u wilt inloggen en dient u het juiste veiligheidsniveau te bepalen. Z login helpt u bij de keuzes en afwegingen die komen kijken bij het aanvragen van een middel.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Voordelen eHerkenning via Z login

Wat veel mensen niet weten is dat er voor veel overheidsinstanties een verplicht betrouwbaarheidsniveau gesteld gaat worden en dat dit in 2019 voor veel bedrijven verplicht wordt. Vanwege privacy overwegingen en de hoge maat van veiligheid worden de meeste diensten aangeboden op eHerkenning niveau 3. Dit soort informatie kan voor u wellicht soms nog onduidelijk zijn. Een bedrijf als Z login zorgt dat u op de hoogte bent van alle belangrijke zaken die u moet weten voor én na de aanvraag.

Wanneer u van plan bent om een nieuw eHerkenningsmiddel aan te vragen via Z login kunt u eenvoudig het aanvraagproces starten. Vanuit hier kan de samenwerking beginnen en zal Z login u begeleiden in het proces. Wanneer alles geregeld is kunt u genieten van de gemakken en de veiligheid wat eHerkenning met zich meebrengt.

De website heeft een frisse uitstraling en straalt betrouwbaarheid uit. Momenteel zijn ruim 520+ dienstverleners aangesloten op het netwerk met ruim 1600 aangesloten diensten. Met een middel van Z login kunt u, afhankelijk van het gekozen niveau, eenvoudig inloggen bij deze diensten.

Kosten eHerkenning via Z login

Z login heeft al veel ervaring op het gebied van eHerkenning. Momenteel zijn er al meer dan 170 000 gebruikers actief op het eHerkenning netwerk. Doordat vele mensen u zijn voorgegaan kunt u ervan uitgaan dat Z login een betrouwbaar bedrijf is met een goede service. Het is niet mogelijk om een middel af te sluiten van 5 jaar.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Een Z login review is niet volledig zonder een kostenspecificatie, hieronder ziet u een overzicht van de actuele kosten:

EH1 EH2 EH2+ EH3 EH4
1 jaar € 5 € 20 € 21 € 41 € 45
3 jaar x € 45 € 55 € 89,85 € 115
Extra machtigingen N.v.t. Gratis Gratis Gratis Gratis
Wijzigingskosten € 10 € 10 € 10 € 10 € 10
Beheermodule Gratis Gratis Gratis Gratis N.v.t.
Spoedprocedure € 50 € 50 € 50 € 50 € 50
Leveringstermijn 0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
SMS Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
OTP Transponder N.v.t. N.v.t. € 45 € 45 N.v.t.

Alle Z login reviews:

1,0 score
oktober 22, 2020

Na aanvraag niks ontvangen. Telefonisch klantcontact (na 15 min in de wacht) slecht.

a brouwer
5,0 score
september 11, 2020

Echt supergoed geholpen op de klantenservice. Je wordt altijd ook binnen een acceptabele tijd teruggebeld en als het iets langer gaan duren wordt dat ook netjes aangegeven

Mariska Catsman
1,0 score
augustus 28, 2020

Ik ben intussen klant bij Reconi en Z-login van Unified post. Het proces is veel omslachtiger bij Z-login en is 4 keer zo duur. De klantservice weet niet waar ze over praten. Zij vertelden mij dat ik een dochter onderneming voor lage kosten in de activatie mee kon nemen. In de praktijk vroegen ze hier 175 euro voor 1 jaar voor. Meer dus als voor de originele e-herkenning (die in de praktijk veel duurder is als dat zij in eerste instantie vermelden) . Toen we na telefonisch contact vanuit beide zijden besloten af te zien van deze dienstverlening kreeg ik wel de rekening via een deurwaarder. Blijf weg bij deze aanbieder

Evert Schaap
1,0 score
mei 13, 2020

Zeer omslachtige procedure om E-herkenning nivo 3 aan te vragen. Veel papierwerk, overbodige emails en een verificatiebezoek. Tot slot werkt de activatiecode niet omdat zogezegd Live.nl, outlook en Hotmail.com een storing hebben. Na een eigen email-test geeft de Unified Post toe dat zij een communicatieprobleem hebben met deze emailproviders waardoor mailtjes niet aankomen.
Je mag als klant zelf terugbellen en telkens 10 minuten in de wacht staan om te vragen of de problemen zijn opgelost. Of een nieuwe procedure met een andere emailadres starten als je daar zin/tijd voor hebt.

Bart
1,0 score
april 28, 2020

Waardeloos bedrijf met een waardeloze service en als zij een fout maken geven ze dat nooit toe. Ze weten het dan zo te draaien dat het jouw probleem is en dat jij het mag oplossen.
En dat heb ik reeds meerdere malen meegemaakt. Tijd om over te stappen.

André van der Weiden

Vertel ons uw ervaring met Zlogin.nl

Z Login Logo

Z login ervaringen en reviews

1.7
1,7 score
1.7 van 5 sterren (op basis van 15 reviews)
Uitstekend13%
Heel goed0%
Gemiddeld7%
Slecht0%
Verschrikkelijk80%

Contactinformatie

Z login eHerkenning
Postbus 18
8200 AA LELYSTAD

085-023 93 10

Contactformulier

KvK 39078749

Service

Verwerking: Enkele weken
Aanbod: EH1 t/m EH4
Eenmalige kosten: Geen
Aanvraag: Online
Ketenmachtigingen: Ja
Beheermodule: Gratis
Sms: Gratis