Z login Review

Wanneer u verzekerd wil zijn van een veilige en solide eHerkenningsmiddel, bent u bij Z login aan het juiste adres. Z login is een erkend aanbieder op het gebied van eHerkenning. Al jarenlang helpen ze ondernemers en bedrijven met een zekere keuze voor eHerkenning. Z login is onderdeel van Unifiedpost Group. Dit bedrijf is de leverancier van betrouwbare services op het gebied van onder andere: online identificatie, documentatie verweking, (online) ondertekenen, betalingen en andere interessante diensten. In deze review hebben wij alle informatie van dit bedrijf in één overzicht. Onderaan de pagina kunt u uw eigen Z login review achterlaten.

Wanneer u op het punt staat om eHerkenning aan te vragen, zijn een aantal vraagstukken zeer belangrijk. Zo is het belangrijk om per organisatie te weten waar u wilt inloggen en dient u het juiste veiligheidsniveau te bepalen. Z login helpt u bij de keuzes en afwegingen die komen kijken bij het aanvragen van een middel.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Voordelen eHerkenning via Z login

Wat veel mensen niet weten is dat er voor veel overheidsinstanties een verplicht betrouwbaarheidsniveau gesteld gaat worden en dat dit in 2019 voor veel bedrijven verplicht wordt. Vanwege privacy overwegingen en de hoge maat van veiligheid worden de meeste diensten aangeboden op eHerkenning niveau 3. Dit soort informatie kan voor u wellicht soms nog onduidelijk zijn. Een bedrijf als Z login zorgt dat u op de hoogte bent van alle belangrijke zaken die u moet weten voor én na de aanvraag.

Wanneer u van plan bent om een nieuw eHerkenningsmiddel aan te vragen via Z login kunt u eenvoudig het aanvraagproces starten. Vanuit hier kan de samenwerking beginnen en zal Z login u begeleiden in het proces. Wanneer alles geregeld is kunt u genieten van de gemakken en de veiligheid wat eHerkenning met zich meebrengt.

De website heeft een frisse uitstraling en straalt betrouwbaarheid uit. Momenteel zijn ruim 520+ dienstverleners aangesloten op het netwerk met ruim 1600 aangesloten diensten. Met een middel van Z login kunt u, afhankelijk van het gekozen niveau, eenvoudig inloggen bij deze diensten.

Kosten eHerkenning via Z login

Z login heeft al veel ervaring op het gebied van eHerkenning. Momenteel zijn er al meer dan 170 000 gebruikers actief op het eHerkenning netwerk. Doordat vele mensen u zijn voorgegaan kunt u ervan uitgaan dat Z login een betrouwbaar bedrijf is met een goede service. Het is niet mogelijk om een middel af te sluiten van 5 jaar.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Een Z login review is niet volledig zonder een kostenspecificatie, hieronder ziet u een overzicht van de actuele kosten:

EH1 EH2 EH2+ EH3 EH4
1 jaar € 5 € 20 € 21 € 41 € 45
3 jaar x € 45 € 55 € 89,85 € 115
Extra machtigingen N.v.t. Gratis Gratis Gratis Gratis
Wijzigingskosten € 10 € 10 € 10 € 10 € 10
Beheermodule Gratis Gratis Gratis Gratis N.v.t.
Spoedprocedure € 50 € 50 € 50 € 50 € 50
Leveringstermijn 0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
SMS Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
OTP Transponder N.v.t. N.v.t. € 45 € 45 N.v.t.
Z Login Logo

Contactinformatie

Z login eHerkenning
Postbus 18
8200 AA LELYSTAD

085-023 93 10

Contactformulier

KvK 39078749

Service

Verwerking: Enkele weken
Aanbod: EH1 t/m EH4
Eenmalige kosten: Geen
Aanvraag: Online
Ketenmachtigingen: Ja
Beheermodule: Gratis
Sms: Gratis