QuoVadis Review

De wereld van eHerkenning is zeer complex en wordt steeds groter. Echter is het wel de meest efficiënte en betrouwbaarste dienst voor het online identificeren bij overheidsdiensten voor ondernemingen. Bedrijven kunnen er niet meer onderuit en moeten steeds meer gebruik gaan maken van eHerkenning. Gelukkig zijn er bedrijven zoals QuoVadis die alle mogelijkheden duidelijk voor u op een rijtje zetten. Begin 2019 is dit bedrijf overgenomen door DigiCert. Wij hebben alle informatie van dit bedrijf op deze pagina in één overzicht geplaatst. Onderaan de pagina kunt u uw eigen QuoVadis review achterlaten.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Wat doet QuoVadis voor eHerkenning?

QuoVadis is een erkend aanbieder van eHerkenning. De aanbieders worden erkend door de onafhankelijke beheerorganisatie van eHerkenning. Het netwerk van eHerkenning bestaat uit een netwerk van aanbieders die met elkaar samenwerken. Deze partijen kunnen één of zelfs meerdere taken op zich nemen.

Ten eerste is de eHerkenning makelaar van belang. De partijen die deze rol op zich nemen leveren de eHerkenning aan de overheidsdienstverleners.

Dan is er nog de middelenuitgever. De middelenuitgever levert de eHerkenningsmiddelen aan bedrijven om medewerkers op een veilige manier online te identificeren bij dienstverleners. Zo weet de dienstverlener exact met wie er zaken wordt gedaan.

Ten derde is de authenticatiedienst van belang. De authenticatiedienst maakt de eHerkenningsmiddelen van bedrijven beschikbaar in het netwerk voor eHerkenning. De laatste rol die van belang is, is het machtigingenregister. Hierin leggen bedrijven vast welk persoon namens het bedrijf een bepaalde taak wel of juist niet mag uitvoeren. Dit kan verschillen per overheidsdienstverleners.

QuoVadis neemt niet alle rollen op zich, maar vervuld wel een groot deel van de rollen, namelijk: middelenuitgever, authenticatiedienst en het machtigingenregister. Als afnemer van eHerkenning zult u vooral te maken krijgen met dit bedrijf als middelenuitgever, maar achter de schermen ook wanneer u inlogt.

QuoVadis Klantenservice

Op de website van QuoVadis is veel informatie te vinden waarmee u uzelf in kunt lezen. Het is echter niet gek wanneer u naar het lezen van de website toch nog enkele vragen zou willen stellen. Als u vragen heeft kunt u kijken bij onze veel gestelde vragen of eenvoudig contact opnemen met dit bedrijf. QuoVadis is voor vragen gemakkelijk telefonisch bereikbaar vanaf 9 uur. Hier zult u door de deskundige klantenservice goed worden geholpen. U kunt ook gebruik maken van de e-mail om vragen te stellen of bekijk de support center voor antwoord op uw vraag.

Kosten eHerkenning via QuoVadis

QuoVadis biedt sinds kort ook 3 jarige contracten aan die een stuk scherper geprijsd zijn. SMS berichten zijn bij ieder middel inbegrepen en worden gratis verstuurd. Bij niveau 3 of hoger wordt er € 15 in rekening gebracht voor een fysieke identificatie.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Hieronder ziet u in onze QuoVadis review een overzicht van de actuele kosten van QuoVadis:

EH1 EH2 EH2+ EH3 EH4
1 jaar € 6,26 € 21,50 € 24,50 € 45 € 45
3 jaar € 17,50 € 62,50 € 70 € 97 € 115
Extra machtigingen N.v.t. Gratis Gratis Gratis Gratis
Wijzigingskosten € 10 € 10 € 10 € 10 € 10
Beheermodule N.v.t. N.v.t. Gratis Gratis N.v.t.
Spoedprocedure € 50 € 50 € 50 € 50 € 50
Leveringstermijn 0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
SMS N.v.t. N.v.t. Gratis Gratis N.v.t.
OTP Transponder N.v.t. N.v.t. € 45 € 45 N.v.t.

Bij QuoVadis mag u gratis gebruikmaken van de beheermodule, waarin u uw eHerkenningsmiddel kan beheren. Voor wijzigingen wordt er € 10 in rekening gebracht. Wij adviseren om uw aanvraag goed te controleren, zodat u later geen onnodige kosten maakt. Met een OTP Transponder ontvangt u uw tijdelijke zes-cijferige code op een speciaal apparaat. Hierdoor hoeft u geen gebruik te maken van uw smartphone.

Alle QuoVadis reviews:

1,0 score
februari 21, 2020

Wij proberen de activatiecode te activeren? Waar in hemelsnaam doe je dit? Slecht hoor!

H. Raven
1,0 score
oktober 19, 2019

Extreem slecht, het lukt ze niet om een eenvoudige eherkenning te realiseren. Ze sturen post naar verkeerde adressen en zijn telefonisch onbereikbaar. Soms krijg je een bandje dat de klantenservice tijdelijk niet bereikbaar is, soms sta je uren in de wacht waarbij automatisch opgehangen wordt na lange tijd wachten. Wel zijn ze direkt klaar met de factuur en willen meteen geld zien. Uiteindelijk elders een eherkenning aangevraagd waar het wel soepel ging.

J Postema
1,0 score
oktober 15, 2019

Wat een vervelend bedrijf.
Je moet je identificeren met paspoort op een adres in de regio bij de firma AMP. De datum krijg je van tevoren, maar de tijd pas een uur voor de tijd dat je er verwacht wordt. In mijn geval kreeg ik om half acht een bericht dat ik ergens om half negen moest zijn in een hele drukke spits.

Jolanda
1,0 score
oktober 3, 2019

Dubieuze club: heb abonnement tijdig opgezegd, met een schriftelijke bevestiging van hun kant. Komen ze 2 jaar later met smoesjes dat de opzegging niet volledig zou zijn geweest en of je dan maar het nieuwe jaar weer wilt betalen… Vervolgens het bekende kastje naar de muur. Geen zaken mee doen!

Henk
3,0 score
oktober 3, 2019

In de tabel staat dat de levertijd 3 werkdagen is. Ik kan uit de praktijk met tientallen aanvragen vertellen dat het alles behalve 3 werkdagen is bij een EH3 (of lager) meestal 3 wkn.

Willem V

Vertel ons uw ervaring met QuoVadis

QuoVadis Logo

Ervaringen en reviews

1.3
1,3 score
1.3 van 5 sterren (op basis van 6 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld17%
Slecht0%
Verschrikkelijk83%

Contactinformatie

QuoVadis Trustlink BV
Nevelgaarde 56 Noord 
3436 ZZ Nieuwegein 

085-023 93 20

klantenservice@qv-eherkenning.nl

KvK 30237459

Service

Verwerking: Enkele weken
Aanbod: EH1 t/m EH4
Eenmalige kosten: Geen
Aanvraag: Online
Ketenmachtigingen: Ja
Beheermodule: Gratis
Sms: Gratis