KPN Review

Een van de zes erkende eHerkenning leveranciers is het bekende bedrijf KPN. Het voordeel is dat KPN een zeer groot bedrijf is en hierdoor veel ervaring heeft met klantgerichte zaken. Met name de grote naamsbekendheid zorgt ervoor dat KPN een grote speler op eHerkenning gebied is. Veel mensen vinden het prettig om al hun zaken bij één bedrijf af te nemen, en hebben hier vaak ook hun televisie, internet verbinding en telefoon aangesloten. Dit brengt een groot gemak met zich mee, omdat u kunt vertrouwen op het betrouwbare KPN netwerk.

KPN biedt een nieuw eHerkenningsmiddel aan waarbij u zelf het betrouwbaarheidsniveau en de machtigingen kunt kiezen. Zij zorgen ervoor dat u op een zeer eenvoudige en snelle manier aan een nieuw eHerkenningsmiddel kan aanvragen. De aanvraag wordt namelijk binnen een tot drie werkdagen verwerkt en uitgeleverd via een eenvoudig uitgifte proces.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Voordelen eHerkenning via KPN

KPN is een zeer groot bedrijf en hierdoor ook erg betrouwbaar. Jarenlang is KPN bezig met het tevreden houden van klanten. Nu eHerkenning steeds belangrijker wordt voor ondernemers en steeds vaker de standaard wordt, wilt men dit bij een betrouwbare partij aanschaffen. KPN verwerkt uw aanvraag gemiddeld tussen de 0 en 3 werkdagen enkele weken, dit is afhankelijk van het niveau en of de juiste documentatie meegestuurd is.

Een van de belangrijke dingen waar u op dient te letten bij eHerkenning is dat u het juiste niveau kiest. Gelukkig staat dit bedrijf klaar om u te helpen en helpt u met het maken van de juiste overwegingen en keuzes. Hierdoor staat u er niet alleen voor met uw onderneming en weet u zeker dat u na aanschaf van het middel veilig kunt inloggen.

Bent u benieuwd naar de eHerkenning mogelijkheden van KPN? Neem dan gerust een kijkje op de website of zoek telefonisch contact met KPN.

Kosten eHerkenning via KPN

KPN rekent tijdelijk geen extra eenmalige kosten voor EH2+ en lager en heeft een tijdelijke actie waarbij de prijs van EH2+ gelijk is aan die van EH2 en EH1. Reden genoeg om EH2+ te selecteren tegen dezelfde prijs.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Hieronder ziet u een overzicht van de actuele kosten van KPN:

EH1 EH2 EH2+ EH3 EH4
1 jaar € 5 € 20 € 20 € 45 € 55
3 jaar x € 40 € 50 € 100 € 110
5 jaar x € 55 € 70 € 150 € 160
Eenmalige kosten Geen Geen Geen € 10 € 15
Extra machtigingen N.v.t. € 10
€ 20
€ 27,50
€ 10
€ 20
€ 27,50
€ 20
€ 30
€ 40
€ 30
€ 70
€ 95
Wijzigingskosten € 12,50 € 12,50 € 12,50 € 10 € 10
Beheermodule Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Spoedprocedure € 50 € 50 € 50 € 50 € 50
Leveringstermijn 0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
SMS Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
OTP Transponder N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

Alle KPN eHerkenning reviews:

1,0 score
november 14, 2019

klantenservice laat duidelijk blijken dat KPN niet gedesinteresseerd is.

pw
1,0 score
oktober 22, 2019

Als je e-herkenning nodig hebt sluit deze niet af bij KPN. Ik wacht nu 7 weken! op mijn eherkenning. Omdat ik een tweekoppige directie heb moest ik beide laten tekenen. Dit had ik niet gedaan. Op zich niets mis mee, maar hier gaat het fout. Ik heb vervolgens een extra machtiging ingestuurd met de ontbrekende gegevens en dan blijft het doodstil. Ze reageren niet op email, telefonisch dramatisch te pakken te krijgen. Als ik ze na 3 kwartier wachten te pakken kreeg hebben ze tot twee x toe aangegeven de e-herkenning op te sturen. Vandaag weer gebeld omdat ik niets krijg melden ze dat ze de extra machtiging niet meer hebben, ik zou vandaag worden teruggebeld, weer afwachten of dit gaat gebeuren. Ben nu dus al 5 en een halve week aan het wachten op een bevestiging. Dat zulke bedrijven nog kunnen bestaan!

Walter
1,0 score
september 20, 2019

Meerdere malen alle gegevens ingestuurd, waarbij wordt aangegeven dat binnen enkele werkdagen alles geregeld is. Ook meerdere telefoontjes gepleegd, waarbij je iedere keer minstens 20 minuten in de wacht staat. Vervolgens wordt er steeds beloofd dat er vandaag, al dan niet morgen meer duidelijkheid is, terwijl dit niet het geval is. Ondertussen 7 weken verder en het traject maar opgestart bij een andere partij.

Carolien
1,0 score
september 15, 2019

Ik adviseer iedereen om een level 3 eHerkenning ergens anders aan te schaffen dan via KPN.
Ik wacht inmiddels 17 (!) dagen op de eHerkenning, die de overheid mij vraagt te regelen. (Waarom DIGID niet goed is, weet ik nog niet). KPN laat eerst een medewerker van AMP jouw identiteit controleren. Dat bezoek duurde dagen, werd in 5 minuten afgeraffeld. De AMP-man liet mij vervolgens de door hem ingevoerde gegevens van mij niet controleren en had op ENTER gedrukt (verzending controle naar KPN) voordat ik had kunnen controleren of tekenen. Zijn oplossing was om de procedure dan maar opnieuw aan te vragen. Op mijn klacht hierover naar KPN en AMP heb ik nog niks gehoord. Ondertussen vraagt de overheid nog steeds waarom ik geen actie heb ondernomen.
Deze dienst is m.a.w. niet alleen onbehoorlijk duur, ik vraag me ook af of hij beter is dan DIGID (die ik al gebruik). De controle door AMP is vluchtig en bovendien fout uitgevoerd en na 17 dagen heeft KPN nog niet geleverd of gereageerd.
De traagheid en kwaliteit van KPN is in al die jaren dat ik met het bedrijf te maken heb als klant nog steeds stuitend ondermaats. Als ik de keuze heb, wordt het de volgende keer nu zeker een ander.

Frans

Vertel ons uw ervaring met Eherkenning.kpn.com

KPN Logo

KPN ervaringen en reviews

1
1,0 score
1 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht4%
Verschrikkelijk96%

Contactinformatie

KPN BV
Postbus 636
1500 EP Zaandam

088-6601333

eidsupport@kpn.com

Service

Verwerking: Enkele weken
Aanbod: EH1 t/m EH4
Eenmalige kosten: EH3 en EH4
Aanvraag: Online & Offline
Ketenmachtigingen: Ja
Beheermodule: Gratis
Sms: Gratis