KPN Review

Een van de zes erkende eHerkenning leveranciers is het bekende bedrijf KPN. Het voordeel is dat KPN een zeer groot bedrijf is en hierdoor veel ervaring heeft met klantgerichte zaken. Met name de grote naamsbekendheid zorgt ervoor dat KPN een grote speler op eHerkenning gebied is. Veel mensen vinden het prettig om al hun zaken bij één bedrijf af te nemen, en hebben hier vaak ook hun televisie, internet verbinding en telefoon aangesloten. Dit brengt een groot gemak met zich mee, omdat u kunt vertrouwen op het betrouwbare KPN netwerk.

KPN biedt een nieuw eHerkenningsmiddel aan waarbij u zelf het betrouwbaarheidsniveau en de machtigingen kunt kiezen. Zij zorgen ervoor dat u op een zeer eenvoudige en snelle manier aan een nieuw eHerkenningsmiddel kan aanvragen. De aanvraag wordt namelijk binnen een tot drie werkdagen verwerkt en uitgeleverd via een eenvoudig uitgifte proces.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Voordelen eHerkenning via KPN

KPN is een zeer groot bedrijf en hierdoor ook erg betrouwbaar. Jarenlang is KPN bezig met het tevreden houden van klanten. Nu eHerkenning steeds belangrijker wordt voor ondernemers en steeds vaker de standaard wordt, wilt men dit bij een betrouwbare partij aanschaffen. KPN verwerkt uw aanvraag gemiddeld tussen de 0 en 3 werkdagen enkele weken, dit is afhankelijk van het niveau en of de juiste documentatie meegestuurd is.

Een van de belangrijke dingen waar u op dient te letten bij eHerkenning is dat u het juiste niveau kiest. Gelukkig staat dit bedrijf klaar om u te helpen en helpt u met het maken van de juiste overwegingen en keuzes. Hierdoor staat u er niet alleen voor met uw onderneming en weet u zeker dat u na aanschaf van het middel veilig kunt inloggen.

Bent u benieuwd naar de eHerkenning mogelijkheden van KPN? Neem dan gerust een kijkje op de website of zoek telefonisch contact met KPN.

Kosten eHerkenning via KPN

KPN rekent tijdelijk geen extra eenmalige kosten voor EH2+ en lager en heeft een tijdelijke actie waarbij de prijs van EH2+ gelijk is aan die van EH2 en EH1. Reden genoeg om EH2+ te selecteren tegen dezelfde prijs.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Hieronder ziet u een overzicht van de actuele kosten van KPN:

EH1 EH2 EH2+ EH3 EH4
1 jaar € 20 € 20 € 20 € 45 € 55
3 jaar € 30 € 40 € 50 € 100 € 110
5 jaar € 40 € 55 € 70 € 150 € 160
Eenmalige kosten Geen Geen Geen € 10 € 15
Extra machtigingen N.v.t. € 10
€ 20
€ 27,50
€ 10
€ 20
€ 27,50
€ 20
€ 30
€ 40
€ 30
€ 70
€ 95
Wijzigingskosten € 12,50 € 12,50 € 12,50 € 10 € 10
Beheermodule Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Spoedprocedure Gratis € 25 € 25 € 25 € 25
Leveringstermijn 0 - enkele
weken
0 - enkele
weken
0 - enkele
weken
0 - enkele
weken
0 - enkele
weken
SMS Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
OTP Transponder N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

Alle KPN eHerkenning reviews:

1,0 rating
december 11, 2019

Ik wacht al sinds 15 oktober op eherkenning! Op emails wordt niet gereageerd. Meerdere malen gevraagd te worden teruggebeld. Gebeurt ook niet. Je stuit elke keer op een muur en je krijgt niemand te spreken die je verder kan helpen.
Hopeloos word je er van.

Anoniem
1,0 rating
november 22, 2019

Foutje gemaakt in aanvraagproces. Wat blijkt: je kan niet teruggaan in het proces om een fout te herstellen. Helpdesk gebeld, twintig minuten in de wacht en een niet-werkend advies gekregen. Ik ga maar via een andere provider

Andre
1,0 rating
november 14, 2019

klantenservice laat duidelijk blijken dat KPN niet gedesinteresseerd is.

pw
1,0 rating
oktober 22, 2019

Als je e-herkenning nodig hebt sluit deze niet af bij KPN. Ik wacht nu 7 weken! op mijn eherkenning. Omdat ik een tweekoppige directie heb moest ik beide laten tekenen. Dit had ik niet gedaan. Op zich niets mis mee, maar hier gaat het fout. Ik heb vervolgens een extra machtiging ingestuurd met de ontbrekende gegevens en dan blijft het doodstil. Ze reageren niet op email, telefonisch dramatisch te pakken te krijgen. Als ik ze na 3 kwartier wachten te pakken kreeg hebben ze tot twee x toe aangegeven de e-herkenning op te sturen. Vandaag weer gebeld omdat ik niets krijg melden ze dat ze de extra machtiging niet meer hebben, ik zou vandaag worden teruggebeld, weer afwachten of dit gaat gebeuren. Ben nu dus al 5 en een halve week aan het wachten op een bevestiging. Dat zulke bedrijven nog kunnen bestaan!

Walter
1,0 rating
september 20, 2019

Meerdere malen alle gegevens ingestuurd, waarbij wordt aangegeven dat binnen enkele werkdagen alles geregeld is. Ook meerdere telefoontjes gepleegd, waarbij je iedere keer minstens 20 minuten in de wacht staat. Vervolgens wordt er steeds beloofd dat er vandaag, al dan niet morgen meer duidelijkheid is, terwijl dit niet het geval is. Ondertussen 7 weken verder en het traject maar opgestart bij een andere partij.

Carolien

Vertel ons uw ervaring met Eherkenning.kpn.com

KPN Logo

KPN ervaringen en reviews

1
1,0 rating
1 van de 5 sterren (gebaseerd op 16 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht100%

Contactinformatie

KPN BV
Postbus 636
1500 EP Zaandam

088-6601333

support@autorisatieservices.nl

Service

Verwerking: Enkele weken
Aanbod: EH1 t/m EH4
Eenmalige kosten: EH3 en EH4
Aanvraag: Online & Offline
Ketenmachtigingen: Ja
Beheermodule: Gratis
Sms: Gratis