KPN Review

Een van de zes erkende eHerkenning leveranciers is het bekende bedrijf KPN. Het voordeel is dat KPN een zeer groot bedrijf is en hierdoor veel ervaring heeft met klantgerichte zaken. Met name de grote naamsbekendheid zorgt ervoor dat KPN een grote speler op eHerkenning gebied is. Veel mensen vinden het prettig om al hun zaken bij één bedrijf af te nemen, en hebben hier vaak ook hun televisie, internet verbinding en telefoon aangesloten. Dit brengt een groot gemak met zich mee, omdat u kunt vertrouwen op het betrouwbare KPN netwerk.

KPN biedt een nieuw eHerkenningsmiddel aan waarbij u zelf het betrouwbaarheidsniveau en de machtigingen kunt kiezen. Zij zorgen ervoor dat u op een zeer eenvoudige en snelle manier aan een nieuw eHerkenningsmiddel kan aanvragen. De aanvraag wordt namelijk binnen een tot drie werkdagen verwerkt en uitgeleverd via een eenvoudig uitgifte proces.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Voordelen eHerkenning via KPN

KPN is een zeer groot bedrijf en hierdoor ook erg betrouwbaar. Jarenlang is KPN bezig met het tevreden houden van klanten. Nu eHerkenning steeds belangrijker wordt voor ondernemers en steeds vaker de standaard wordt, wilt men dit bij een betrouwbare partij aanschaffen. KPN verwerkt uw aanvraag gemiddeld tussen de 0 en 3 werkdagen enkele weken, dit is afhankelijk van het niveau en of de juiste documentatie meegestuurd is.

Een van de belangrijke dingen waar u op dient te letten bij eHerkenning is dat u het juiste niveau kiest. Gelukkig staat dit bedrijf klaar om u te helpen en helpt u met het maken van de juiste overwegingen en keuzes. Hierdoor staat u er niet alleen voor met uw onderneming en weet u zeker dat u na aanschaf van het middel veilig kunt inloggen.

Bent u benieuwd naar de eHerkenning mogelijkheden van KPN? Neem dan gerust een kijkje op de website of zoek telefonisch contact met KPN.

Kosten eHerkenning via KPN

KPN rekent tijdelijk geen extra eenmalige kosten voor EH2+ en lager en heeft een tijdelijke actie waarbij de prijs van EH2+ gelijk is aan die van EH2 en EH1. Reden genoeg om EH2+ te selecteren tegen dezelfde prijs.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Hieronder ziet u een overzicht van de actuele kosten van KPN:

EH1 EH2 EH2+ EH3 EH4
1 jaar € 20 € 20 € 20 € 45 € 55
3 jaar € 30 € 40 € 50 € 100 € 110
5 jaar € 40 € 55 € 70 € 150 € 160
Eenmalige kosten Geen Geen Geen € 10 € 15
Extra machtigingen N.v.t. € 10
€ 20
€ 27,50
€ 10
€ 20
€ 27,50
€ 20
€ 30
€ 40
€ 30
€ 70
€ 95
Wijzigingskosten € 12,50 € 12,50 € 12,50 € 10 € 10
Beheermodule Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Spoedprocedure Gratis € 25 € 25 € 25 € 25
Leveringstermijn 0 - enkele
weken
0 - enkele
weken
0 - enkele
weken
0 - enkele
weken
0 - enkele
weken
SMS Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
OTP Transponder N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

Alle KPN eHerkenning reviews:

1,0 rating
februari 6, 2020

Als je Eherkenning snel nodig hebt, zoek dan een andere partij dan kpn. We zitten al meer als 10 weken te wachten op onze Eherkenning.

Snel is niet door kpn uitgevonden
1,0 rating
januari 30, 2020

Kan niet inloggen bij belastingdienst. Al honderd keer over gebeld en telkens dezelfde vragen en meekijken met inloggen en dan wordt de screenshot van de foutmelding zogenaamd bekeken maar hoor er nooit meer wat van. Slechte zaak. Wil er van af.

M. Jansen
1,0 rating
januari 24, 2020

De aanvraagprocedure eHerkenning duurt nu al meer dan 2 maanden. KPN is telefonisch wel bereikbaar maar de helpdesk weet en kan niets. Het enige wat ze doen, is je probleem aanhoren en doorsturen waar je nooit meer reactie op krijgt. De afgelopen 2 weken heb ik wel 10x gebeld, allen zonder succes. Mijn geduld is op en stop met deze aanvraagprocedure!

Robert de Wit
1,0 rating
januari 21, 2020

Vraag uw eHerkenning niet bij de KPN af! Ik herhaal, niet doen !!!! Ik wacht nu al sinds 16-09-2019 dus ruim 4 maanden op mijn eHerkenning. Op 16-09-2019 aangevraagd. Identificatie door de AMP groep uitgevoerd. Daarna oorverdovende stilte bij KPN. Meer dan 13 e-mails en diverse malen telefonisch geklaagd bij KPN. Tijdens deze telefoontjes beloofde de KPN de e Herkenning te zullen afhandelen binnen 2 dagen. De KPN heeft zich vertild aan de eHerkenning. Ze kunnen het gewoon niet aan. Mijn advies probeer het bij een ander bedrijf want dit werkt niet!

J.P.van Raamsdonk
1,0 rating
januari 9, 2020

Geen e-herkenning van KPN nemen!!!!
Het werkt niet.
Probeer al 2 weken in te loggen bij UWV, lukt gewoon niet.
Met bellen ben je ook een uur kwijt en dan zeggen ze: bel maar met UWV.
Spijt dat ik voor KPN heb gekozen. Oplichting!!!

F. Oral

Vertel ons uw ervaring met Eherkenning.kpn.com

KPN Logo

KPN ervaringen en reviews

1
1,0 rating
1 van de 5 sterren (gebaseerd op 16 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht100%

Contactinformatie

KPN BV
Postbus 636
1500 EP Zaandam

088-6601333

support@autorisatieservices.nl

Service

Verwerking: Enkele weken
Aanbod: EH1 t/m EH4
Eenmalige kosten: EH3 en EH4
Aanvraag: Online & Offline
Ketenmachtigingen: Ja
Beheermodule: Gratis
Sms: Gratis