KPN Review

Een van de zes erkende eHerkenning leveranciers is het bekende bedrijf KPN. Het voordeel is dat KPN een zeer groot bedrijf is en hierdoor veel ervaring heeft met klantgerichte zaken. Met name de grote naamsbekendheid zorgt ervoor dat KPN een grote speler op eHerkenning gebied is. Veel mensen vinden het prettig om al hun zaken bij één bedrijf af te nemen, en hebben hier vaak ook hun televisie, internet verbinding en telefoon aangesloten. Dit brengt een groot gemak met zich mee, omdat u kunt vertrouwen op het betrouwbare KPN netwerk.

KPN biedt een nieuw eHerkenningsmiddel aan waarbij u zelf het betrouwbaarheidsniveau en de machtigingen kunt kiezen. Zij zorgen ervoor dat u op een zeer eenvoudige en snelle manier aan een nieuw eHerkenningsmiddel kan aanvragen. De aanvraag wordt namelijk binnen een tot drie werkdagen verwerkt en uitgeleverd via een eenvoudig uitgifte proces.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Voordelen eHerkenning via KPN

KPN is een zeer groot bedrijf en hierdoor ook erg betrouwbaar. Jarenlang is KPN bezig met het tevreden houden van klanten. Nu eHerkenning steeds belangrijker wordt voor ondernemers en steeds vaker de standaard wordt, wilt men dit bij een betrouwbare partij aanschaffen. KPN verwerkt uw aanvraag gemiddeld tussen de 0 en 3 werkdagen enkele weken, dit is afhankelijk van het niveau en of de juiste documentatie meegestuurd is.

Een van de belangrijke dingen waar u op dient te letten bij eHerkenning is dat u het juiste niveau kiest. Gelukkig staat dit bedrijf klaar om u te helpen en helpt u met het maken van de juiste overwegingen en keuzes. Hierdoor staat u er niet alleen voor met uw onderneming en weet u zeker dat u na aanschaf van het middel veilig kunt inloggen.

Bent u benieuwd naar de eHerkenning mogelijkheden van KPN? Neem dan gerust een kijkje op de website of zoek telefonisch contact met KPN.

Kosten eHerkenning via KPN

KPN rekent tijdelijk geen extra eenmalige kosten voor EH2+ en lager en heeft een tijdelijke actie waarbij de prijs van EH2+ gelijk is aan die van EH2 en EH1. Reden genoeg om EH2+ te selecteren tegen dezelfde prijs.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Hieronder ziet u een overzicht van de actuele kosten van KPN:

EH1EH2EH2+EH3EH4
1 jaar € 5 € 20 € 20 € 45 € 55
3 jaar N.v.t. € 40 € 50 € 100 € 110
5 jaar N.v.t. € 55 € 70 € 150 € 160
Eenmalige kosten Geen Geen Geen € 10 € 15
Extra machtigingen N.v.t. € 10
€ 20
€ 27,50
€ 10
€ 20
€ 27,50
€ 20
€ 30
€ 40
€ 30
€ 70
€ 95
Wijzigingskosten € 12,50 € 12,50 € 12,50 € 10 € 10
Beheermodule Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Spoedprocedure € 50 € 50 € 50 € 50 € 50
Leveringstermijn 0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
SMS Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
OTP Transponder N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

Alle KPN eHerkenning reviews:

1,0 rating
april 7, 2020

Het proces heeft moeite met Mac’s laatste operating systeem.
Ik wacht nog op de prijslijst van de bijkomende kosten, die staan niet op de factuur vermeld, een gespecificeerde factuur krijg je niet, de lijst staat ook niet op de site.
Op de site lijkt het: eenmalige kosten en eH3 5 jaar= €10,– + € 150,–. De rekening die je krijgt is echter € 232,93. Vind ik toch beduidend meer.
Ik heb het bij verschillende aanbieders geprobeerd maar ze gebruiken allemaal hetzelfde windows georiënteerde programma.

Marga Kroon
2,0 rating
maart 17, 2020

Wat een poppenkast. Verborgen kosten die overigens flink oplopen. KPN vermeld dat eHerkenning gereed kan zijn binnen een dag, dit is absoluut niet het geval. Hier gaat ruim een week overeen. Het aanvraagproces is dan wel weer relatief simpel.

Simon
1,0 rating
maart 12, 2020

Website werkt slecht, is erg traag. Na het maken van een afspraak op 17 maart krijg ik een bevestiging voor 23 maart. Ik ga dat herstellen, klik nadrukkelijk 17 maart aan. Ontvang toch weer een afspraakbevestiging voor 23 maart. Onbegrijpelijk. Maar als ik ervaringen lees met andere aanbidders, dan is het overal een potje.

Marianne Driessen
1,0 rating
maart 9, 2020

Langzaam proces van e-herkenning uitgeven. Discussie dat ze een eis hebben dat toestemming van mede maat geprint moet worden op eigen briefpapier met logo. Dat hebben de meeste huisartsen niet meer.
Daarna was afspraak met KPN AMP groep teleurstellend, volgens de site van deze groep wordt er een tijd van twee uur afgesproken, dat de medewerker langs komt. Tip, je krijgt van te voren een mailtje hoe lang het nog duurt. Echter op het moment dat hij de deur inkwam verscheen het mailtje. Het mocht niet baten dat ik 5 minuten later kwam. Omdat ik naar de eigen secretaresse belde of die man nu al geweest was, ze zei hij staat nu voor de deur, ben ik gelijk naar de praktijk gegaan.
Hij ging weg, ondanks dat ik hem buiten tegen kwam, ging hij, tijd is tijd. Ik heb het nu afgesloten. (maar op het mailtje stond: dat hij over 10 min er zou zijn… Gebeld met KPN, ze zitten vast aan dit bedrijf, waar ze vaker dit soort verhalen van “korte communicatie” horen.
Leerpunten:
1. Eigen briefpapier en logo al eerder in de website van KPN vermelden dat ze dat eisen.
2. Wel er op letten dat mail en dergelijke op tijd verstuurd wordt. Graag meer tact, nu moet AMP weer iemand sturen.

h.f.wiersma
1,0 rating
februari 28, 2020

Schandalig E-Herkenning 3 aangevraagd bij KPN. Inloggen bij de belastingdienst werkt niet. Helpdeskmedewerkers hebben totaal geen ervaring met het User Portal. Elke keer weer een nieuw verhaal waarom het niet zou werken en de oplossing is altijd dat je nog een product erbij moet kopen.
Niets werkt en niemand weet hoe het eigen user portal werkt. Bij inloggen moet je soms 15 minuten op de code wachten.

Chantal Zaalman

Vertel ons uw ervaring met Eherkenning.kpn.com

KPN Logo

KPN ervaringen en reviews

1
1,0 rating
1 van de 5 sterren (gebaseerd op 21 beoordelingen)
Uitstekend0%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht5%
Zeer slecht95%

Contactinformatie

KPN BV
Postbus 636
1500 EP Zaandam

088-6601333

eidsupport@kpn.com

Service

Verwerking: Enkele weken
Aanbod: EH1 t/m EH4
Eenmalige kosten: EH3 en EH4
Aanvraag: Online & Offline
Ketenmachtigingen: Ja
Beheermodule: Gratis
Sms: Gratis