KPN Review

Een van de zes erkende eHerkenning leveranciers is het bekende bedrijf KPN. Het voordeel is dat KPN een zeer groot bedrijf is en hierdoor veel ervaring heeft met klantgerichte zaken. Met name de grote naamsbekendheid zorgt ervoor dat KPN een grote speler op eHerkenning gebied is. Veel mensen vinden het prettig om al hun zaken bij één bedrijf af te nemen, en hebben hier vaak ook hun televisie, internet verbinding en telefoon aangesloten. Dit brengt een groot gemak met zich mee, omdat u kunt vertrouwen op het betrouwbare KPN netwerk.

KPN biedt een nieuw eHerkenningsmiddel aan waarbij u zelf het betrouwbaarheidsniveau en de machtigingen kunt kiezen. Zij zorgen ervoor dat u op een zeer eenvoudige en snelle manier aan een nieuw eHerkenningsmiddel kan aanvragen. De aanvraag wordt namelijk binnen een tot drie werkdagen verwerkt en uitgeleverd via een eenvoudig uitgifte proces.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Voordelen eHerkenning via KPN

KPN is een zeer groot bedrijf en hierdoor ook erg betrouwbaar. Jarenlang is KPN bezig met het tevreden houden van klanten. Nu eHerkenning steeds belangrijker wordt voor ondernemers en steeds vaker de standaard wordt, wilt men dit bij een betrouwbare partij aanschaffen. KPN verwerkt uw aanvraag gemiddeld tussen de 0 en 3 werkdagen enkele weken, dit is afhankelijk van het niveau en of de juiste documentatie meegestuurd is.

Een van de belangrijke dingen waar u op dient te letten bij eHerkenning is dat u het juiste niveau kiest. Gelukkig staat dit bedrijf klaar om u te helpen en helpt u met het maken van de juiste overwegingen en keuzes. Hierdoor staat u er niet alleen voor met uw onderneming en weet u zeker dat u na aanschaf van het middel veilig kunt inloggen.

Bent u benieuwd naar de eHerkenning mogelijkheden van KPN? Neem dan gerust een kijkje op de website of zoek telefonisch contact met KPN.

Kosten eHerkenning via KPN

KPN rekent tijdelijk geen extra eenmalige kosten voor EH2+ en lager en heeft een tijdelijke actie waarbij de prijs van EH2+ gelijk is aan die van EH2 en EH1. Reden genoeg om EH2+ te selecteren tegen dezelfde prijs.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Hieronder ziet u een overzicht van de actuele kosten van KPN:

EH1 EH2 EH2+ EH3 EH4
1 jaar € 5 € 20 € 20 € 45 € 55
3 jaar x € 40 € 50 € 100 € 110
5 jaar x € 55 € 70 € 150 € 160
Eenmalige kosten Geen Geen Geen € 10 € 15
Extra machtigingen N.v.t. € 10
€ 20
€ 27,50
€ 10
€ 20
€ 27,50
€ 20
€ 30
€ 40
€ 30
€ 70
€ 95
Wijzigingskosten € 12,50 € 12,50 € 12,50 € 10 € 10
Beheermodule Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
Spoedprocedure € 50 € 50 € 50 € 50 € 50
Leveringstermijn 0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
SMS Gratis Gratis Gratis Gratis Gratis
OTP Transponder N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

Alle KPN eHerkenning reviews:

Rated 1 out of 5
mei 29, 2020

Blijkt niet gekoppeld aan jouw als indiener maar aan 1 bedrijf. Als je voor een ander bedrijf aangifte wilt doen werkt het niet. En het is ook niet duidelijk hoe je dat dan weer oplost. Maar het zal wel weer geld kosten

Michel
Rated 1 out of 5
april 28, 2020

Alle zure ambtenaren van de PTT werken nu bij de KPN aan E-herkenning als verdienmodel, jammer dat geen ster geen optie is. Aanvraag E-herkenning voor de stichting heeft in 2019 heeft 3 maanden geduurd om redenen die ik nog steeds niet begrijp. Bij de verlenging nu een jaar later betaal wel vooraf tijdens het invullen op de website (klantenbinding). Je stuurt de spullen op met de post, je belt meerdere malen, je upload gestuurde informatie meerdere malen opnieuw en dan duurt en duurt het. Het is pijnlijk om na een ruime TWEE(!) maanden te horen dat je unieke ID, je Email adres is niet een van die unieke ID’s als je “ID kaartnummer”, Paspoort of je BSN (allen geverifieerd en betaald).
Als de E-mailadressen van de stichting functioneel zijn (voorzitter@, penningmeester@,…etc, ben je gesjochten als er een functie wisseling is. Het lijkt er op of niemand begrijpt hoe het proces werkt wat er echt nodig is en hoe je dat moet aanleveren aan ze en hoe ze er mee om moeten gaan.
Gek makend als ze dan een incident aanmaken om het nu eindelijk rond te trekken en je aansluitend een (“noreply”) mail krijgt dat de aanvraag is afgewezen en je alles opnieuw moet aanvragen en opsturen want ze hebben alle bijlagen niet meer in hun bezit hebben (mooi stukje archiveren). Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat het bij andere providers erger is maar ik ga het nu testen.Als dit is hoe je je klanten behandelt en dit is hoe je kanten helpt problemen in de KPN processen op te lossen heb je dan wel commercieel bestaansrecht? Wie betaald al mijn uren die ik verbrand heb?

Peter de Bruijn
Rated 1 out of 5
april 17, 2020

Helaas heb ik geen goede ervaringen met het aanvragen van EH3. Voor mijn beide BV’s heb ik EH3 eherkenning aangevraagd. Voor beide BV’s werden door KPN afspraken ingepland voor identificatie. Na telefonisch contact afgesproken dat voor beide BV’s de identificatie op 1 afspraak gemaakt kon worden.
De jonge man die mij kwam identificeren kwam alleen voor mijn werkmaatschappij. Hij zei dat hij hier niet van op de hoogte was, echter hij had beide BV’s in zijn systeem staan. Hij heeft toen wel voor beide BV’s de identificatie doorgevoerd. Ik bleef echter een uitnodiging krijgen om een afspraak in te plannen. Vervolgens KPN gebeld en zij gaven aan dat zij het in het systeem zouden aanpassen. Nu meer dan 3 weken verder nog niks gehoord behalve dan wederom een herinnering. Zo net KPN gebeld, wordt je in de wacht gezet en duurt het meer dan een half uur voordat ik wordt opgenomen. De vriendelijke dame aan de andere kant van de lijn heeft mijn verhaal aangehoord en kon mij niet verder helpen en heeft mij doorverbonden. Na weer mijn verhaal uitgelegd te hebben werd de verbinding verbroken. Toch maar weer gebeld en weer in de wacht. Uiteindelijk maar opgehangen. Ik hoop voor KPN dat dit een “wet van murphy” geval is en ik nu gewoon pech heb.

Alders
Rated 1 out of 5
april 7, 2020

Het proces heeft moeite met Mac’s laatste operating systeem.
Ik wacht nog op de prijslijst van de bijkomende kosten, die staan niet op de factuur vermeld, een gespecificeerde factuur krijg je niet, de lijst staat ook niet op de site.
Op de site lijkt het: eenmalige kosten en eH3 5 jaar= €10,– + € 150,–. De rekening die je krijgt is echter € 232,93. Vind ik toch beduidend meer.
Ik heb het bij verschillende aanbieders geprobeerd maar ze gebruiken allemaal hetzelfde windows georiënteerde programma.

Marga Kroon
Rated 2 out of 5
maart 17, 2020

Wat een poppenkast. Verborgen kosten die overigens flink oplopen. KPN vermeld dat eHerkenning gereed kan zijn binnen een dag, dit is absoluut niet het geval. Hier gaat ruim een week overeen. Het aanvraagproces is dan wel weer relatief simpel.

Simon

Vertel ons uw ervaring met Eherkenning.kpn.com

KPN Logo

KPN ervaringen en reviews

1
Rated 1 out of 5
1 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht4%
Verschrikkelijk96%

Contactinformatie

KPN BV
Postbus 636
1500 EP Zaandam

088-6601333

eidsupport@kpn.com

Service

Verwerking: Enkele weken
Aanbod: EH1 t/m EH4
Eenmalige kosten: EH3 en EH4
Aanvraag: Online & Offline
Ketenmachtigingen: Ja
Beheermodule: Gratis
Sms: Gratis