Digidentity Review

Tegenwoordig laat bijna elk bedrijf een spoor achter van digitale persoonlijke gegevens. Het is van belang om hier zorgvuldig mee om te gaan, zodat niet iedereen gevoelige gegevens op kan sporen. Zelfs simpele activiteiten zoals aankopen doen op online webwinkels of actief zijn op social media is niet altijd veilig. Er liggen vaak fraudeurs op de loer die op zoek zijn naar nieuwe manieren om andermans persoonlijke gegevens in handen te krijgen. Digidentity is opgericht om dit zoveel mogelijk te voorkomen. De visie van Digidentity is dan ook om het online leven veiliger te maken voor internetgebruikers. Op deze pagina vindt u alle informatie over dit bedrijf. Onderaan de pagina kunt u uw eigen Digidentity review achterlaten.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Voordelen eHerkenning via Digidentity

Digidentity bestaat uit een team met een duidelijke missie. Ze hebben een aantal kernwaarden opgesteld, en ze doen er alles aan om deze waarden na te streven. Met de diensten die ze aanbieden proberen ze de privacy terug te geven aan internetgebruikers. Persoonsgegevens zijn vaak verspreid over het internet bij verschillende diensten. Digidentity brengt al deze gegevens terug naar 1 veilige plek met een veilige toegang. Op deze manier slingeren niet al uw gegevens over het internet, maar krijgt u controle over uw eigen data.

Digidentity is naast eHerkenning middelen uitgever ook een erkend makelaar. Zij helpen dienstverleners aan te sluiten op het netwerk en zorgen voor een veilige en betrouwbare infrastructuur. Klant is koning. Digidentity vindt namelijk dat ze met zorg om moeten gaan met de gegevens van de klanten. Zo bent u bij dit bedrijf verzekerd van een zeer veilige en eenvoudige service. Dag in dag uit zijn ze bezig met het optimaliseren van de service. De belangrijkste zaak is de informatiebeveiliging, wanneer de informatiebeveiliging zo goed mogelijk geregeld is krijgen de klanten een veilig en vertrouwd gevoel.

Digidentity klantenservice

Digidentity heeft een zeer gebruiksvriendelijke website. De website is overzichtelijk en heeft een aantrekkelijke lay-out. eHerkenning aanvragen worden op werkdagen tussen half 9 en 17 uur handmatig gecontroleerd door één van de medewerkers. Mocht er iets mis zijn met uw aanvraag dan wordt er direct contact opgenomen voor mogelijk aanvullende stukken. In tegenstelling tot andere eHerkenning middelen uitgevers wordt het middel direct uitgegeven. Bij niveau 3 of hoger worden er extra kosten in rekening gebracht voor de eenmalige face-to-face controle. Onderaan deze Digidentity review ziet u een volledige kosten specificatie.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de wereld van eHerkenning kunt u de blogs of onze website in de gaten houden. Zo komt u meer te weten over eHerkenning.

Kosten eHerkenning via Digidentity

Digidentity is de enige aanbieder die geen EH2 aanbiedt. Verder zijn zij ook de enige aanbieder die niveau EH1 t/m EH3 binnen 0 werkdagen kunnen uitleveren. Verder bieden zij niet de mogelijkheid om een middel langer dan 1 jaar aan te vragen. U wordt automatisch om de 12 maanden gefactureerd.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Hieronder ziet u een overzicht van de actuele kosten van Digidentity:

EH1 EH2+ EH3 EH4
1 jaar € 9 € 21 € 41 € 72
2 jaar N.v.t. N.v.t. € 69 N.v.t.
3 jaar N.v.t. N.v.t. € 89,95 N.v.t.
Eenmalige kosten Geen € 0,01 Geen € 17,50
Extra machtigingen N.v.t. Gratis Gratis Gratis
Wijzigingskosten Gratis Gratis Gratis Gratis
Beheermodule Gratis Gratis Gratis Gratis
Spoedprocedure Gratis Gratis Gratis € 140
Leveringstermijn 0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
SMS Gratis Gratis Gratis Gratis
OTP Transponder N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

Alle Digidentity reviews:

1,0 score
november 13, 2019

Enorme extra kosten die als verassing achteraf komen.

Eric
1,0 score
november 13, 2019

Ze ogen een euro of twee goedkoper maar smakken gelijk overal dikke dikke bedragen bovenenop als je een enkele factuur mist. Geen herinneringen. Geen bericht in de app. Meteen naar de aanmaningen en gelijk 80% – 400% verhoging van het factuurbedrag. Hier azen ze ook op, want je kan niet betalen ten tijde van de bestelling. Je kan alleen achteraf betalen nadat je de factuur hebt ontvangen.
Bespaar je de ellende en betaal die extra 2 euro voor de KPN variant.

Eric
1,0 score
november 8, 2019

Ze gaan niet akkoord met een afgeschermd rijbewijs, volgens hun is dat verplicht. Volgens de overheid niet. Bij KPN kan ik namelijk gewoon met een afgeschermd rijbewijs mijn aanvraag plaatsen.
Hierna heb ik mijn al ingediende gegevens willen verwijderen maar dat kon niet zo maar, er moesten heel wat mailtjes aan te pas komen van verschillende afdelingen waarna het uiteindelijk gelukt is, maar of het ook echt zo is?
Het is jammer dat een partij als deze zo veel aandacht krijgt want voor mijn gevoel gaan ze totaal niet goed om met privacy gevoelige info.

Antony
5,0 score
augustus 30, 2019

Heb het bij andere organisatie aangevraagd, daar moet je officiële documenten per post opsturen veel werk en omslachtig. De app van Digidentity is soepel in combinatie met de online registratie procedure die elke stap automatisch checkt.

Arjan
5,0 score
juli 14, 2019

Pas op, als je maar iets te laat bent met betalen ( kan soms wel eens gebeuren ) dan betaal je bij de 10,89 die je zou moeten betalen meteen 40 euro incassokosten…niet zo klantvriendelijk

Helmy

Vertel ons uw ervaring met Digidentity.eu

Digidentity Logo

Ervaringen en reviews

1.4
1,4 score
1.4 van 5 sterren (op basis van 40 reviews)
Uitstekend8%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht2%
Verschrikkelijk87%

Contactinformatie

Digidentity BV
Postbus 19148
2500 CC Den Haag

070-700 79 76

helpdesk@digidentity.eu

KvK 27322631

Service

Verwerking: Enkele weken
Aanbod: EH1, EH2+, EH3 en EH4
Eenmalige kosten: EH2+ en EH4
Aanvraag: Online
Ketenmachtigingen: Nee
Beheermodule: Gratis
Sms: Gratis

3 gedachten over “Digidentity Review”

  1. Geen zaken mee doen, ze gaan niet juist om met je gegevens. Ze vragen namelijk een neit afgeschermd rijbewijs omdat dit ‘verplicht’ is, maar dat is het niet. Bij KPN waren ze ook een stuk vriendelijker en sneller en kon ik gewoon mijn rijbewijs indienen met afgeschermd BSN e.d.

  2. Waardeloos! Ik kreeg een brief met daarin mijn activeringscode, en nou kan ik op geen enkele wijze inloggen omdat volgens hun mijn inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) niet zouden kloppen. Ik begrijp dus dat ik een DigiD ook via andere wegen kan aanvragen? Dan doe ik dat maar. Wat een waardeloze prutsers hier.

Een reactie plaatsen