Digidentity Review

Tegenwoordig laat bijna elk bedrijf een spoor achter van digitale persoonlijke gegevens. Het is van belang om hier zorgvuldig mee om te gaan, zodat niet iedereen gevoelige gegevens op kan sporen. Zelfs simpele activiteiten zoals aankopen doen op online webwinkels of actief zijn op social media is niet altijd veilig. Er liggen vaak fraudeurs op de loer die op zoek zijn naar nieuwe manieren om andermans persoonlijke gegevens in handen te krijgen. Digidentity is opgericht om dit zoveel mogelijk te voorkomen. De visie van Digidentity is dan ook om het online leven veiliger te maken voor internetgebruikers. Op deze pagina vindt u alle informatie over dit bedrijf. Onderaan de pagina kunt u uw eigen Digidentity review achterlaten.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Voordelen eHerkenning via Digidentity

Digidentity bestaat uit een team met een duidelijke missie. Ze hebben een aantal kernwaarden opgesteld, en ze doen er alles aan om deze waarden na te streven. Met de diensten die ze aanbieden proberen ze de privacy terug te geven aan internetgebruikers. Persoonsgegevens zijn vaak verspreid over het internet bij verschillende diensten. Digidentity brengt al deze gegevens terug naar 1 veilige plek met een veilige toegang. Op deze manier slingeren niet al uw gegevens over het internet, maar krijgt u controle over uw eigen data.

Digidentity is naast eHerkenning middelen uitgever ook een erkend makelaar. Zij helpen dienstverleners aan te sluiten op het netwerk en zorgen voor een veilige en betrouwbare infrastructuur. Klant is koning. Digidentity vindt namelijk dat ze met zorg om moeten gaan met de gegevens van de klanten. Zo bent u bij dit bedrijf verzekerd van een zeer veilige en eenvoudige service. Dag in dag uit zijn ze bezig met het optimaliseren van de service. De belangrijkste zaak is de informatiebeveiliging, wanneer de informatiebeveiliging zo goed mogelijk geregeld is krijgen de klanten een veilig en vertrouwd gevoel.

Digidentity klantenservice

Digidentity heeft een zeer gebruiksvriendelijke website. De website is overzichtelijk en heeft een aantrekkelijke lay-out. eHerkenning aanvragen worden op werkdagen tussen half 9 en 17 uur handmatig gecontroleerd door één van de medewerkers. Mocht er iets mis zijn met uw aanvraag dan wordt er direct contact opgenomen voor mogelijk aanvullende stukken. In tegenstelling tot andere eHerkenning middelen uitgevers wordt het middel direct uitgegeven. Bij niveau 3 of hoger worden er extra kosten in rekening gebracht voor de eenmalige face-to-face controle. Onderaan deze Digidentity review ziet u een volledige kosten specificatie.

Wanneer u geïnteresseerd bent in de wereld van eHerkenning kunt u de blogs of onze website in de gaten houden. Zo komt u meer te weten over eHerkenning.

Kosten eHerkenning via Digidentity

Digidentity is de enige aanbieder die geen EH2 aanbiedt. Verder zijn zij ook de enige aanbieder die niveau EH1 t/m EH3 binnen 0 werkdagen kunnen uitleveren. Verder bieden zij niet de mogelijkheid om een middel langer dan 1 jaar aan te vragen. U wordt automatisch om de 12 maanden gefactureerd.

eHerkenning aanbieders vergelijken?

Vergelijk eenvoudig eHerkenning aanbieders op basis van prijs. Wij hebben de goedkoopste aanbieder voor u geselecteerd.

Hieronder ziet u een overzicht van de actuele kosten van Digidentity:

EH1EH2+EH3EH4
1 jaar € 9 € 21 € 41 € 72
2 jaar N.v.t. N.v.t. € 69 N.v.t.
3 jaar N.v.t. N.v.t. € 89,95 N.v.t.
Eenmalige kosten Geen € 0,01 Geen € 17,50
Extra machtigingen N.v.t. Gratis Gratis Gratis
Wijzigingskosten Gratis Gratis Gratis Gratis
Beheermodule Gratis Gratis Gratis Gratis
Spoedprocedure Gratis Gratis Gratis € 140
Leveringstermijn 0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
0 - enkele
dagen
SMS Gratis Gratis Gratis Gratis
OTP Transponder N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

Alle Digidentity reviews:

1,0 rating
maart 30, 2020

Nemen de telefoon niet op ivm corona? Kan toch niet waar zijn een bedrijf die niet bereikbaar is?
Dan maar een vraag aan de helpdesk gesteld. Na halve dag wachten nog geen enkele reactie.
Ondank werkende certificaat is lijst met authenticators leeg? ondanks eerdere aanvragen?
Wanneer reageren jullie nu eindelijk?

Aalders
1,0 rating
maart 25, 2020

Their online system doesn’t work,they dont pick up the phone (like never) and email help desk just sent automatic advice that is not relevant. One star is one star too many.
— Het online systeem werkt niet, ze nemen de telefoon niet op (nooit) en de e-mailhelpdesk stuurt automatisch advies gestuurd dat niet relevant is. Eén ster is één ster te veel.

Erez
1,0 rating
maart 24, 2020

Telefonische helpdesk gesloten t/m 6 april! Oke, bijzondere tijden. Chathulp wel beschikbaar, 10 wachtende voor me.
Na 3 uur, 2 wachtende voor me.
Gaan om 17:00 dicht, nu 12:44. Ben benieuwd of het vandaag nog gaat lukken en/of er nuttige hulp uitkomt. Heb zo’n naar voorgevoel.

Boze klant
5,0 rating
maart 11, 2020

In een goed uur was de hele registratie rond! Alles digitaal, zoals het hoort. Kon al inloggen bij de belastingdienst voordat de factuur betaald was… Kortom, heel tevreden over deze snelle manier van aanvragen.

Marga B.
1,0 rating
februari 11, 2020

Het is een zeer moeizaam proces. Aangezien ik al een E2+ herkenning heb bij dit bedrijf ook de E3 voor de belastingdienst aan het aanvragen. Het werkt niet, app load de documenten niet op en bij contact met de leverancier wordt gezegd dat ik het fout doe. Vervolgens probeer ik nu weer opnieuw het document te uploaden, maakt de app de foto niet…
daarnaast moet je gewoon voor elke extra E herkenning betalen, dus betaal ik straks 60euro aan een bedrijf dat niet werkt maar dat ons opgedrongen wordt door gemeente, belastingdienst etc.

Marieke

Vertel ons uw ervaring met Digidentity.eu

Digidentity Logo

Ervaringen en reviews

2.1
2,1 rating
2.1 van de 5 sterren (gebaseerd op 14 beoordelingen)
Uitstekend22%
Goed7%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht71%

Contactinformatie

Digidentity BV
Postbus 19148
2500 CC Den Haag

070-700 79 76

helpdesk@digidentity.eu

KvK 27322631

Service

Verwerking: Enkele weken
Aanbod: EH1, EH2+, EH3 en EH4
Eenmalige kosten: EH2+ en EH4
Aanvraag: Online
Ketenmachtigingen: Nee
Beheermodule: Gratis
Sms: Gratis

2 gedachten over “Digidentity Review”

  1. Geen zaken mee doen, ze gaan niet juist om met je gegevens. Ze vragen namelijk een neit afgeschermd rijbewijs omdat dit ‘verplicht’ is, maar dat is het niet. Bij KPN waren ze ook een stuk vriendelijker en sneller en kon ik gewoon mijn rijbewijs indienen met afgeschermd BSN e.d.

Een reactie plaatsen