Waar kan u eHerkenning kopen? Wij vergelijken alle aanbieders

Heeft u als organisatie eHerkenning nodig? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij vergelijken alle zes erkende eHerkenning aanbieders op prijs en kwaliteit, zodat u eHerkenning kopen kan tegen een gunstige prijs. Iedere aanbieder levert exact hetzelfde middel, waarmee u kunt inloggen bij de gewenste overheidsorganen. Het is dus zonde om meer geld uit te geven aan een partij, terwijl u hetzelfde ontvangt. eHerkenning niveau 3 wordt de standaard, bekijk hieronder de beste keus op basis van prijs:

Laagste prijs: eHerkenning niveau EH3

Reconi is op dit moment de beste keus vanaf € 28,98 per jaar. Bekijk hoe de laagste prijs voor EH3 is bepaald.

Waar moet u rekening mee houden bij eHerkenning kopen?

Allereerst is het belangrijk om te inventariseren welk betrouwbaarheidsniveau u nodig heeft. Dit kunt u bepalen op basis van bij welke overheidsdienstverleners u op dit moment en mogelijk in de toekomst moet inloggen. De dienst die het hoogste betrouwbaarheidsniveau uitvraagt wordt het niveau van uw middel. Met een te laag niveau kunt u namelijk niet inloggen bij alle gewenste overheidsdienstverleners.

Op de verschillende pagina’s vergelijken wij eHerkenning bij alle zes de aanbieders die door de overheid zijn aangesteld.

Hoe kiest u de aanbieder waar u eHerkenning gaat kopen?

Dit is een persoonlijke keuze. Zoals eerder aangegeven biedt iedere aanbieder hetzelfde middel aan. Het enige verschil tussen de aanbieders zijn de tarieven, het aanvraagproces en de klantenservice. Op eHerkenning Expert kunt u meer informatie vinden over alle aanbieders. Ook brengen wij ervaringen van andere klanten in kaart. Op die manier wordt eHerkenning kopen een stuk gemakkelijker.

Wat is de levertijd van eHerkenning?

Houd rekening met een langere levertijd van eHerkenning. Wij ontvangen verschillende meldingen dat alle aanbieders kampen met een uitgifte achterstand. Koop eHerkenning tijdig als een deadline nadert. Houd rekening met een levertijd van minimaal een week en houd er ook rekening mee met het feit dat u documenten moet opsturen. In sommige gevallen is ook een fysieke identificatie noodzakelijk.

Heeft u snel eHerkenning nodig? Bekijk dan de verschillende spoedprocedures van alle aanbieders.

Plaats een reactie