eHerkenning voor Mijn Kadaster aanvragen

Rate this post

Kadaster meldt op 17 maart 2020 dat het per direct ook mogelijk is om met eHerkenning in te loggen bij Mijn Kadaster. Inloggen via de oude mogelijkheid blijft voor vrijwel alle gebruikers mogelijk. Alleen Wkpb gebruikers (BRK-PB gebruikers) moet per 1 april 2020 verplicht overstappen op eHerkenning. Hierna is het niet meer mogelijk om via de oude manier in te loggen.

Via eHerkenning Expert kan u eenvoudig alle eHerkenning aanbieders vergelijken op basis van prijs. Wij tonen op een eenvoudige manier waar eHerkenning aanvragen het goedkoopst is. Bekijk hieronder de beste keus van dit moment:

Welk betrouwbaarheidsniveau heb ik nodig om in te loggen bij Mijn Kadaster?

Een dienstverlener bepaalt zelf welk betrouwbaarheidsniveau er uitgevraagd wordt. Om in te kunnen loggen bij Mijn Kadaster is eHerkenning niveau 3 vereist. Hiermee wil de dienst vooruitlopen op de invoering van de Wet Digitale Overheid (WDO). Wanneer deze wet ingaat wordt het inloggen met eHerkenning bij Mijn Kadaster verplicht.

Heeft u al een EH3 middel, maar kan u niet inloggen bij Mijn Kadaster? Bekijk dan of u beschikt over de juiste machtigingen. Wanneer u niet gekozen heeft om bij Alle dienstverleners op EH3 en lager in te kunnen loggen dan moet u iedere machtiging apart specificeren. Bekijk de website van uw leverancier hoe u extra machtigingen toevoegt.

Welke machtiging moet ik selecteren om in te kunnen loggen bij Mijn Kadaster?

Om succesvol in te kunnen loggen bij Mijn Kadaster dient u Mijn Kadaster te selecteren van Kadaster. Deze dienst heeft slechts 1 machtiging.

Hoe kan ik inloggen met eHerkenning bij Mijn Kadaster?

Wanneer u beschikt over een actief eHerkenningsmiddel op niveau 3 met de juiste machtiging dan kan u inloggen bij Mijn Kadaster. Volg onderstaande stappen:

  1. Bezoek de website: https://mijn.kadaster.nl/security/login
  2. Klik op Inloggen met eHerkenning
  3. Log in met uw eHerkenningsmiddel
  4. Na het inloggen kunt u uw zaken regelen bij de Kadaster

Plaats een reactie