eHerkenning voor Gemeente Den Haag aanvragen

Om online zaken te doen met Gemeente Den Haag heeft u voor bepaalde diensten eHerkenning nodig. Hiermee kunt u als organisatie veilig en betrouwbaar communiceren met deze gemeente. U kunt eHerkenning aanvragen bij één van de zes erkende leveranciers. Via onze vergelijkingstool kunt u eenvoudig vergelijken welke eHerkenning aanbieder op dit moment het goedkoopst is. Als ondernemer kunt u door te vergelijken eenvoudig besparen op de kosten voor een eHerkenningsmiddel. Hieronder ziet u de goedkoopste leveranciers.

Laagste eHerkenning prijs

Laagste prijs: eHerkenning niveau EH3

Reconi is op dit moment de beste keus vanaf € 28,98 per jaar. Bekijk hoe de laagste prijs voor EH3 is bepaald.

Dit middel wordt geleverd inclusief gratis machtigingen, onbeperkt SMS’jes en gratis toegang tot de beheermodule. Bekijk hoe de laagste prijs voor EH3 is bepaald.

Wist u dat er geen verschil zit in de geleverde middelen? Iedere leverancier levert een middel waarmee u namens uw organisatie kunt autoriseren bij de Gemeente Den Haag. Hier kan geen verschil in kwaliteit inzitten. De leveranciers verschillen alleen op basis van prijs en klantenservice.

Welk eHerkenning betrouwbaarheidsniveau is nodig voor Gemeente Den Haag?

Het betrouwbaarheidsniveau is erg belangrijk bij eHerkenning en bepaalt de mate van beveiliging. Gemeente Den Haag vraagt eHerkenning niveau 3 uit en wordt ook wel eHerkenning Substantieel genoemd. Met een lager niveau kunt u geen toegang krijgen tot de diensten van deze gemeente en zult u uw middel moeten upgraden.

Houd bij EH3 rekening met een fysieke identificatie. Afhankelijk van de eHerkenning aanbieder kan dit op locatie van uw bedrijf, op een afgesproken locatie of komt u naar het kantoor van de aanbieder. Mocht u al in het bezit zijn van een eHerkenningsmiddel dan dient u ruim van te voren uw eHerkenningsmiddel te controleren op niveau en machtigingen. Het uitleveren of upgraden van een middel kan namelijk tot 3 werkdagen in beslag nemen.

Welke machtigingen moet ik selecteren om toegang te krijgen tot Gemeente Den Haag?

Gemeente Den Haag heeft meerdere diensten op betrouwbaarheidsniveau 3. Indien u online zaken doet met deze gemeente raden wij u aan om alle dienstverleners te selecteren. Mocht u op dit moment een bepaalde dienst nog niet nodig hebben, dan kan het zo zijn dat u deze in de toekomst wel nodig kan hebben. De volgende diensten worden op EH3 aangeboden door Gemeente Den Haag:

  • Informatieverstrekking BRP/BS voor advocatuur
  • Informatieverstrekking BRP/BS voor het notariaat
  • Overlijdingsmelding voor de uitvaartbranche
  • Direct regelen

Wat kan ik met eHerkenning bij de Gemeente Den Haag?

Met eHerkenning kunt eenvoudig inloggen bij het eIDAS portaal, mutaties en inlichtingen verstrekken voor het Basisregistratie Personen (BRP) en subsidies aanvragen. Ook kunt u belastingzaken en heffingen afhandelen en vergunningen aanvragen.

Om aangifte te doen van overlijden hoeft u nu niet meer naar het loket. Het kan digitaal via eHerkenning op ieder moment van de dag.

Hoe kan ik inloggen met eHerkenning bij Gemeente Den Haag?

Wanneer uw eHerkenningsmiddel niveau 3 uitgeleverd is met de juiste machtigingen kunt u eenvoudig inloggen bij de diensten van Gemeente Den Haag. Bekijk het stappen plan om direct in te loggen bij MijnDenHaag.

  1. Bezoek de website van MijnDenHaag: https://mijn.denhaag.nl/
  2. Kies voor Inloggen met eHerkenning
  3. Selecteer uw eHerkenning aanbieder
  4. Log in met uw verkregen gebruikersnaam en pincode
  5. Voer uw eenmalige code in

Kan ik eHerkenning (in de toekomst) ook voor andere zaken gebruiken?

Jazeker, steeds meer overheidsdienstverleners stappen over op eHerkenning. Hierbij wordt verwacht dat EH3 de standaard wordt. Wij zien steeds meer nieuwe diensten op EH3 of het niveau verhogen naar EH3. Indien u via andere kanalen zaken doet met de overheid dan is de kans groot dat u uw eHerkenningsmiddel kunt hergebruiken voor een andere dienst. Zo kunt u eenvoudig met één inlogmiddel overal inloggen namens de organisatie.

Plaats een reactie