eHerkenning met spoed aanvragen? Vergelijk alle spoedprocedures

Rate this post

Wilt u eHerkenning aanvragen, maar heeft u geen tijd om maximaal 3 werkdagen te wachten? Bijna alle eHerkenning aanbieders hebben hun eigen spoedprocedure ingericht. Door gebruik te maken van een eHerkenning spoedprocedure wordt het uitgifteproces van uw middel direct in gang gezet. U krijgt hiermee voorrang op alle andere aanvragen en uw aanvraag wordt met de hoogste prioriteit gecontroleerd en verwerkt. In sommige gevallen kunt u binnen enkele uren al beschikken over een middel.

Tarieven eHerkenning spoedprocedure

Er worden extra kosten gerekend voor het gebruikmaken van de spoedprocedure. Deze kosten komen bovenop de kosten voor uw eHerkenningsmiddel.

Connectis KPN QuoVadis Reconi Z login
Kosten € 50 € 50 € 50 € 50 € 50
Connectis
Review
KPN
Review
QuoVadis
Review
Reconi
Review
Z login
Review

De kosten voor een eHerkenning spoedprocedure zijn op dit moment bij alle eHerkenning aanbieders even hoog.

Hoe dien ik een spoed eHerkenning aanvraag in bij Reconi?

  1. Dien een aanvraag in via het aanvraagformulier:
  1. Verzamel de gevraagde documenten.
  2. Neem contact op met de Reconi Helpdesk. Houd hierbij uw aanvraagnummer bij de hand.
  3. Het middel zal met de hoogste prioriteit gecontroleerd en verwerkt worden.

Waar moet u rekening houden bij een spoedprocedure?

Zorg ervoor dat u alle documentatie verzamelt die gevraagd wordt. Kijk hier ook goed naar de geldigheid van de documenten. Indien een document niet meer geldig is, zal er alsnog een geldig document opgeleverd moeten worden. Wanneer u dit in één keer goed doet, kan dit veel tijd schelen en is de kans groter dat u uw deadline redt.

Houd er rekening mee dat u bij eHerkenning niveau 3 fysiek geïdentificeerd dient te worden. Iedere leverancier heeft hier haar eigen proces voor ingericht. De instructies voor de identificatie zullen met u worden gecommuniceerd. In de meeste gevallen kan dit op kantoor bij de aanbieder of op centrale locaties binnen het land.

Bij sommige leveranciers is het noodzakelijk dat de stukken ondertekend via een koerier bezorgd dienen te worden. Er zijn verschillende bedrijven die het mogelijk maken om dezelfde dag via een koerier post te laten versturen.

Wanneer moet u kiezen voor een eHerkenning spoedprocedure?

Een eHerkenning spoedprocedure is alleen noodzakelijk wanneer u bijna te laat bent voor een deadline. Wanneer u ruim de tijd heeft, raden wij u aan om een normaal aanvraagproces te starten. Het heeft geen zin om een spoedprocedure te starten wanneer u het middel over een aantal weken/maanden nodig heeft. Hierdoor maakt u onnodige kosten die u gemakkelijk had kunnen besparen.

Plaats een reactie