Disclaimer

Welkom op de website eherkenningexpert.nl. Op deze website vind je eHerkenning gerelateerde informatie. Ons hoofdtaak is om eHerkenning aanbieders te vergelijken en de beste deal te tonen. Wij maken hierbij gebruik van de prijzen die aanbieders op hun eigen website hebben staan. Naast het gebruik van reguliere prijzen maken wij ook afspraken met aanbieders voor extra kortingen voor onze bezoekers.

Deze website wordt met de grootst mogelijke zorg voorzien van actuele informatie. De eHerkenning prijzen en informatie kan zonder enige notificatie veranderen. Hoewel wij te allen tijde proberen alle informatie compleet en correct te plaatsen kan er altijd iets zijn waardoor informatie bijvoorbeeld niet meer up-to-date is of onjuist is. Doordat aanbieders vrij zijn om hun prijzen te wijzigen, kunnen wij niet ten alle tijden garantie op juistheid bieden. Mocht je twijfelen over een prijs of de juistheid hiervan, neem dan contact met ons op.

Door gebruik te maken van de informatie verkregen van de website eherkenningexpert.nl of haar nevendiensten, zoals banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat u akkoord met deze disclaimer van eherkenningexpert.nl.

De website

Informatie op deze website en elke andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan eherkenningexpert.nl. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook. Het gebruik van informatie dan wel andere aanbiedingen mag enkel gebruikt worden voor persoonlijk belang gebruik makende van de bijbehorende link op eherkenningexpert.nl.

Het is niet toegestaan om de website eherkenningexpert.nl te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan opsporingsdiensten indien hier sprake van mocht zijn.

Wij kunnen niet garanderen dat de informatie op deze website correct zijn. Het is te allen tijde aan de koper zelf om te controleren of de informatie juist is. eherkenningexpert.nl is niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Mocht je een prijs tegen komen die mogelijk niet correct is opgenomen laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk bijwerken.

Aankoop eHerkenning, producten of diensten

Eherkenningexpert.nl verwijst enkel naar aanbieders van eHerkenning, producten dan wel diensten. Bij de aanschaf van een eHerkenningsmiddel, product of dienst gelden de aankoopvoorwaarden van de betreffende winkel of dienstverlener. Eherkenningexpert.nl verkoopt zelf géén producten of eHerkenningsmiddelen. Wij hebben geen contact met verkoopafdelingen van onze diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een eHerkenning, product en / of dienst.

Advies

Eherkenningexpert.nl is niet verantwoordelijk voor de adviezen die worden verstrekt via onze website. Bij aanbiedingen voor financiële, medische, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dient u zich te wenden tot een deskundige, voor professioneel advies over uw beslissing. De adviezen worden hier zonder enige vorm van garantie gegeven.

Klachten

Indien u een klacht heeft over deze website dient u deze schriftelijk per e-mail aan ons door te geven. Hierbij dient u te allen tijde uw volledige naam en adres gegevens te verstrekken. Ook verlangen wij een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en u zult hierover worden bericht.

Wetgeving en toepassing op eherkenningexpert.nl

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van deze website en / of informatie die hierop wordt verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. eherkenningexpert.nl behoudt het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen c.q. uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van eherkenningexpert.nl op deze pagina.

Copyright © 2018 tot heden – eherkenningexpert.nl